PA Developments Kft

Kiadó Lakások

Báthori utca
V.kerület
73 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Bank negyed szívében a Szabadság tér és a Kossuth térhez közel található egy gyönyörűen felújított és karbantartott ház 4. emeletén. A közelben számos kávézó található, és 5 – 10 perc sétára az Október 6. utca is elérhető, ahol számos étterem várja a vendégeket. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth téren mind a piros metró, mint a trolibuszok, villamos és busz is megtalálható.

Parkolás: Szabadság téri mélygarázsban

Lakás: Egy hálószobás 73 m2-es lakás, mely a belső udvarra néz. A lakásban egy fürdőszoba található és konyhája külön helyiségben helyezkedik el. Modern bútorzatú. Légkondicionáló berendezés nincs a lakásban.

 • Bérleti díj: 800 € / hó
 • Közös költéség: 15 000  Ft / hó
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi

Hajós utca
VI.kerület
100 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A VI. kerület szívében található, az Opera ház mögött, csendes, rendezett házban. A Nagymező utca, az Andrássy út, a nagy körút által határolt részen, mely a Belváros pezsgő, fiatalos, hangulatos területe. A közelben éttermek, sörözők és szórakozóhelyek is találhatóak, csak úgy mint számos színház. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen fekszik, hiszen mind a kisföldalatti, a villamos, vagy a trollibuszok is 5 perces sétával megközelíthetőek. A Westend bevásárló központ alig 10 percre találalható. 

Parkolás: mélygarázsban az Ó utcában

Lakás: A két hálós lakás alig 5 éve lett teljesen felújítva. Konyhája modern, teljesen gépesített. Tágas előszoba vezet a világos nappaliba, melyhez erkély is tartozik. Innen nyílik a két hálószoba, ahol beépített, illetve szabadon álló szerkények biztosítják a tárolást. A fürdőszoba a főháló felöl is és a közlekedőből is megközelíthető. A lakásban van légkondicionáló berendezés, illetve parabola is ki van építve. 

 • Bérleti díj: 1400 € / hó
 • Közös költéség: 28 800  Ft / hó (vízdíjat tartalmazza)
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: nincs
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: erkély, légkondicionáló, riasztó, parabola

Báthory utca
V.kerület
159 m2
3 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

KÖLTÖZHETŐ: 2019. április 1.

Környék: Bank negyed szívében a Szabadság tér és a Kossuth térhez közel található egy felújított társasház 2. emeletén. A közelben számos kávézó található, és 5 – 10 perc sétára az Október 6. utca is elérhető, ahol számos étterem várja a vendégeket. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth téren mind a piros metró, mint a trolibuszok, villamos és busz is megtalálható.

Parkolás: Szabadság téri mélygarázsban

Lakás: A lakásba lépve, tágas, és világos előszobába érkezünk, ahol számos beépített szerkény biztosítja a tárolást. Az előszobából jobbra nyílik a teljesen gépesített, igényesen kivitelezett konyha, illetve az előszobából nyílik a nappali és a dolgozó szoba, melyek az utcára néznek. A bejárat mellett egy vendég mosdó is található. A konyhából nyílik egy tároló, valamint egy kiegészítő helyiség. Innen tovább haladva elérjük az egyik hálószobát is. A nappliból nyílik a már említett dolgozó, és egy másik hálószoba is. Mindkét hálószobához kádas, tágas fürdőszoba tartozik, márvány burkolattal. A lakás a második emeleten található, impozáns, világos terekkel. A bútorzata elegáns megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. Légkondicionáló és riasztó is kiépítésre került. 

 


Bajcsy-Zsilinszky út
V.kerület
100 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2019. június 1-től.

Környék: A Belváros szívében található, a Bazilika szomszédságában, de a ház mégis csendes, rendezett. Az új Fő utca, a Deák Ferenc tér, az Andrássy út, Opera mind-mind 5-10 perces sétával elérhető, hisz a Belváros pezsgő, fiatalos, hangulatos központjában fekszik. A közelben éttermek, bárok és szórakozóhelyek is találhatóak, csak úgy mint színházak, rendezvény központok. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen fekszik, hiszen mind a kisföldalatti, metro és buszok is szinte a ház előtt állnak meg. A Deák Ferenc tér pedig alig 5 perc sétára található, ahol további lehetőség van egyéb járművek elérésére.

Parkolás: mélygarázsban

Lakás: Gyönyörűen felújított és igényesen berendezett két hálós, két fürdős lakás kiadó a belváros szívében. A lakásba érve a tágas előtérből érkezünk a nappaliba, ahonnan a két utcai, ám mégis csendes hálószoba nyílik. A két hálóhoz egy-egy zuhanyzós, igényesen kivitelezett fürdőszoba tartozik. Az előszoba végén található a konyha, mely érdekes megoldással kialakított, így mondhatni külön helyiség. Teljesen gépesített és felszerelt a nagyon modern és elegáns bútorzatával. 

 • Bérleti díj: 1600 € / hó
 • Közös költéség: 
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: légkondicionáló, riasztó

Szemere utca 22 (8)
V.kerület
208 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2019. április 1-től

Környék: A Margit híd pesti hídfőjének lábánál a Duna parthoz közel helyezkedik el a Társasház, melynek tetőterében lett kialakítva két új szint. Az épület a Vígszínházzal szemben található, és minden szempontból frekventált helyen fekszik. A körúton és a környező utcákban is számos étterem, kávézó, és szórakozási lehetőséget találhatunk. A belváros központi része 10 perc alatt megközelíthető. Ezen kívül Budára is pillanatok alatt el lehet jutni, valamint a Margitsziget és az Olimpia Park is 5-10 perces sétával elérhető. 

Parkolás: utcán, vagy mélygarázsban (kb. 150 m)

Lakás: Duplex lakás, melyből csodás kilátás nyílik a Vígszínházra és Budai-hegyekre. Tágas nappaliba érkezünk a bejáratból, ahol teljesen felszerelt konyha található, valamint két erkély nyílik a körút felé. A felsőszinten három tágas hálószoba található, melyekhez saját fürdő tartozik, valamint terasz kapcsolatos mind három.  


Szemere utca 22 (12)
V.kerület
61 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető 2019. május 1. 

A lakásban 1 háló és 1 zuhanyzós fürdő található, illetve 12 m2 terasz tartozik hozzá. 


Hunyadi utca
I.kerület
114 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Vár domb oldalában található a lakás, az Alagút és a Clark Ádám tér melett. A Lánchíd 2 perc sétára van, így a Belváros is akár könnyű sétával megközelíthető, ahol számos étterem és szórakozási lehetőséget találhatunk. A Lánchíd utcában is valamint a Fő utcában is számos tradicionális étterem várja a vendégeket. A Batthányi téri bevásárolócsarnok körülbelül 5 percre van tömegközlekedéssel. 

Parkolás: utcán lehetséges. 

Lakás: Nagyon csendes, két hálószobás 3. emeleti lakás, melynek ablakai a Várra néznek. A konyha külön helyiségben található, teljesen gépesített, a lakás többi bútorzata a helyhez és az épülethez igazodik. A konyha mellett egy kis tároló helyiség is található. A főhálóhoz és a vendéghálóhoz is tartozik fürdőszoba, egy kádas és egy zuhanyzós. 

 • Bérleti díj: 1500 € / hó
 • Közös költéség: 
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi - kazán

Falk Miksa utca
V.kerület
76 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Kiadó ingatlan a belváros szívében. 

 


Szalay utca
V.kerület
87 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Bank negyed egy igen csendes, de mégis frekventált részén fekszik ez a 4. emeleti ingatlan. A Kossuth tér, Jászai Mari tér és a Duna part is 5 perc sétára van, de a belváros nyüzsgőbb része is 10-15 perc sétával, vagy tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth tér is és a kék metró vonala is elérhető távolságban van. A közelben számos étterem, kávézó, üzlet található, valamint a közeli téreken játszótér is van.  

Parkolás: utcán lehetséges.

Lakás: Két hálós, igényesen felújított 4. emeleti ingatlan a Belváros szívében. A lakásban két hálószoba található, melyekhez egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A nappali - konyha teljesen bebútorozott és minden igényt kielégítően felszerelt. A lakásban továbbá található még egy vendégmosdó és egy gardóbszoba is. 


Alkotmány utca
V.kerület
196 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

2019. szeptemberre elkészülő tetőtér beépítés. 

Budapest belváros V. kerületében, a Parlament utcájában, általunk teljesen felújított társasház 5. emeletén kiadó egy 196 m2-es három hálószobás, három fürdőszobás ingatlan. A teljes felújítás, és bebútorozás (bútorok, konyhabútor, fürdőszoba bútorok) 2019. szeptember 1. napjára készül el. 


Nagymező utca 26
VI.kerület
111 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

A lakás minden tekintetben központi elhelyezkedésű. Egyedi, exklusiv kivitelezésű. 2 fürdőszobás, erkélyes, infra szaunás.

A lakás berendezett, azonnal költözhető.


Várkert rakpart
I.kerület
50 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Kiadó lakás az első kerületben. 


Ráday utca
IX.kerület
121 m2
3 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Minimum 2 éves bérleti időszak!

Könyék: A Belváros szomszédságába, a Ráday utcában, igényes társasház legfelső szintjén. A Kálvin tér és a Duna part is karnyújtásnyira van, így tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen található. 

Parkolás: utcán

Lakás: Az igényes társasház legfelső emeletén található, dupla erkéllyel. Az ingatlan teljes felújítása most fejeződőtt be. A lakásban két hálószoba, és hozzátartozóan két fürdőszoba lett kialakítva. Igényesen bebútorozott. 


Fehérhajó utca
V.kerület
120 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A belváros közepén, a tömegközlekedés szempontjából is frekventált helyen fekszik a lakás. A Vörösmarty tér és a régi Váci utca is 2 perc sétára van. A Duna part, valamint a korzó 5 perc távolságra. Számos étterem, kávéz és üzlet található a közelben.

Parkolás:  utcán, Kempinkszky hotel mélygarázsában vagy az Erzsébet téri mélygarázsban

Lakás: exkluzív, igényesen felújított ingatlan, két hálószobával és két fürdőszobával kiadó a belváros szívében.