PA Developments Kft

Kiadó Lakások

Hajós utca
VI.kerület
100 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A VI. kerület szívében található, az Opera ház mögött, csendes, rendezett házban. A Nagymező utca, az Andrássy út, a nagy körút által határolt részen, mely a Belváros pezsgő, fiatalos, hangulatos területe. A közelben éttermek, sörözők és szórakozóhelyek is találhatóak, csak úgy mint számos színház. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen fekszik, hiszen mind a kisföldalatti, a villamos, vagy a trollibuszok is 5 perces sétával megközelíthetőek. A Westend bevásárló központ alig 10 percre találalható. 

Parkolás: mélygarázsban az Ó utcában

Lakás: A két hálós lakás alig 5 éve lett teljesen felújítva. Konyhája modern, teljesen gépesített. Tágas előszoba vezet a világos nappaliba, melyhez erkély is tartozik. Innen nyílik a két hálószoba, ahol beépített, illetve szabadon álló szerkények biztosítják a tárolást. A fürdőszoba a főháló felöl is és a közlekedőből is megközelíthető. A lakásban van légkondicionáló berendezés, illetve parabola is ki van építve. 

 • Bérleti díj: 1400 € / hó
 • Közös költéség: 28 800  Ft / hó (vízdíjat tartalmazza)
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: nincs
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: erkély, légkondicionáló, riasztó, parabola

Bajcsy-Zsilinszky út
V.kerület
100 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Belváros szívében található, a Bazilika szomszédságában, de a ház mégis csendes, rendezett. Az új Fő utca, a Deák Ferenc tér, az Andrássy út, Opera mind-mind 5-10 perces sétával elérhető, hisz a Belváros pezsgő, fiatalos, hangulatos központjában fekszik. A közelben éttermek, bárok és szórakozóhelyek is találhatóak, csak úgy mint színházak, rendezvény központok. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen fekszik, hiszen mind a kisföldalatti, metro és buszok is szinte a ház előtt állnak meg. A Deák Ferenc tér pedig alig 5 perc sétára található, ahol további lehetőség van egyéb járművek elérésére.

Parkolás: mélygarázsban

Lakás: Gyönyörűen felújított és igényesen berendezett két hálós, két fürdős lakás kiadó a belváros szívében. A lakásba érve a tágas előtérből érkezünk a nappaliba, ahonnan a két utcai, ám mégis csendes hálószoba nyílik. A két hálóhoz egy-egy zuhanyzós, igényesen kivitelezett fürdőszoba tartozik. Az előszoba végén található a konyha, mely érdekes megoldással kialakított, így mondhatni külön helyiség. Teljesen gépesített és felszerelt a nagyon modern és elegáns bútorzatával. 

 • Bérleti díj: 1500 € / hó
 • Közös költéség: 
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: légkondicionáló, riasztó

Szemere utca 22 (16)
V.kerület
36 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Margit híd pesti hídfőjének lábánál a Duna parthoz közel helyezkedik el a Társasház, melynek tetőterében lett kialakítva két új szint. Az épület a Vígszínházzal szemben található, és minden szempontból frekventált helyen fekszik. A körúton és a környező utcákban is számos étterem, kávézó, és szórakozási lehetőséget találhatunk. A belváros központi része 10 perc alatt megközelíthető. Ezen kívül Budára is pillanatok alatt el lehet jutni, valamint a Margitsziget és az Olimpia Park is 5-10 perces sétával elérhető. 

Parkolás: utcán

Lakás: A lakásba lépve a tágas nappali - konyha - étkezőbe érkezünk. A konyha teljesen gépesített és felszerelt konyha. A bejárat mellett nyílik a kádas fürdőszoba. A nappaliból pedig a hálószobába érkezünk.

 

Hunyadi utca
I.kerület
114 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Vár domb oldalában található a lakás, az Alagút és a Clark Ádám tér melett. A Lánchíd 2 perc sétára van, így a Belváros is akár könnyű sétával megközelíthető, ahol számos étterem és szórakozási lehetőséget találhatunk. A Lánchíd utcában is valamint a Fő utcában is számos tradicionális étterem várja a vendégeket. A Batthányi téri bevásárolócsarnok körülbelül 5 percre van tömegközlekedéssel. 

Parkolás: utcán lehetséges. 

Lakás: Nagyon csendes, két hálószobás 3. emeleti lakás, melynek ablakai a Várra néznek. A konyha külön helyiségben található, teljesen gépesített, a lakás többi bútorzata a helyhez és az épülethez igazodik. A konyha mellett egy kis tároló helyiség is található. A főhálóhoz és a vendéghálóhoz is tartozik fürdőszoba, egy kádas és egy zuhanyzós. 

 • Bérleti díj: 1500 € / hó
 • Közös költéség: 
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi - kazán

Falk Miksa utca (2)
V.kerület
88 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2019. szeptember 1.

Kiadó két hálós, bútorozott ingatlan. A lakás a rendezett társasház első emeletén található. 


Szalay utca
V.kerület
87 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Bank negyed egy igen csendes, de mégis frekventált részén fekszik ez a 4. emeleti ingatlan. A Kossuth tér, Jászai Mari tér és a Duna part is 5 perc sétára van, de a belváros nyüzsgőbb része is 10-15 perc sétával, vagy tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth tér is és a kék metró vonala is elérhető távolságban van. A közelben számos étterem, kávézó, üzlet található, valamint a közeli téreken játszótér is van.  

Parkolás: utcán lehetséges.

Lakás: Két hálós, igényesen felújított 4. emeleti ingatlan a Belváros szívében. A lakásban két hálószoba található, melyekhez egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A nappali - konyha teljesen bebútorozott és minden igényt kielégítően felszerelt. A lakásban továbbá található még egy vendégmosdó és egy gardóbszoba is. 


Nagymező utca 26
VI.kerület
111 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

A lakás minden tekintetben központi elhelyezkedésű. Egyedi, exklusiv kivitelezésű. 2 fürdőszobás, erkélyes, infra szaunás.

A lakás berendezett, azonnal költözhető.


Várkert rakpart
I.kerület
50 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Kiadó lakás az első kerületben. 


Ráday utca
IX.kerület
121 m2
3 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Minimum 2 éves bérleti időszak!

Könyék: A Belváros szomszédságába, a Ráday utcában, igényes társasház legfelső szintjén. A Kálvin tér és a Duna part is karnyújtásnyira van, így tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen található. 

Parkolás: utcán

Lakás: Az igényes társasház legfelső emeletén található, dupla erkéllyel. Az ingatlan teljes felújítása most fejeződőtt be. A lakásban két hálószoba, és hozzátartozóan két fürdőszoba lett kialakítva. Igényesen bebútorozott. 


Fehérhajó utca
V.kerület
88 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A belváros közepén, a tömegközlekedés szempontjából is frekventált helyen fekszik a lakás. A Vörösmarty tér és a régi Váci utca is 2 perc sétára van. A Duna part, valamint a korzó 5 perc távolságra. Számos étterem, kávéz és üzlet található a közelben.

Parkolás:  utcán, Kempinkszky hotel mélygarázsában vagy az Erzsébet téri mélygarázsban

Lakás: exkluzív, igényesen felújított ingatlan, két hálószobával és két fürdőszobával kiadó a belváros szívében.