PA Developments Kft

Kiadó Lakások

Báthori utca
V.kerület
224 m2
4 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Bank negyed szívében a Szabadság tér és a Kossuth térhez közel található egy gyönyörűen felújított és karbantartott ház 3. emeletén. A közelben számos kávézó található, és 5 – 10 perc sétára az Október 6. utca is elérhető, ahol számos étterem várja a vendégeket. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth téren mind a piros metró, mint a trolibuszok, villamos és busz is megtalálható.

Parkolás: Szabadság téri mélygarázsban

Lakás: Gyönyörűen felújított, 224 m2-es nagy polgári lakás, négy hálószobával és három fürdőszobával. A főháló és a nappali az amúgy sem forgalmas Báthori utcára néz, a többi háló pedig a belső udvarra. A tágas konyha mellett található az étkező is és innen nyílik a mosókonyha , valamint a tároló. A főhálóhoz egy beépített szerkényes gardrób szoba is tartozik. A belső szobákat ólomüveg berakásos, lezárt folyosó köti össze. Légkondícionáló és riasztó is tartozéka a lakásnak. Bútorzata modern, még is nagyon elegáns. 

 • Bérleti díj: 4000 € / hó
 • Közös költéség:  Ft / hó
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: riasztó, A/C, belső folyosó

Tábor utca
I.kerület
141 m2
3 szoba
2 fürdő
1 garázs
Leírás:

Környék: A Vár dombon található a lakás, egy egyedülálló, igényes társasházban. A közelbe számos látnivaló van, a Belváros 10 perc alatt megközelíthető. A Várban és a Krisztina körút környékén is éttermek, üzletek várják a látogatókat. A Mamut és a MOM Park is elérhető távolságban van. Tömegközlekedése is kiváló a helynek, busz és villamos megállók 5 perc sétára találhatóak.

Parkolás: a ház mélygarázsában egy hely, a ház felöl a kerten keresztül lehet megközelíteni. 

Lakás: Rendezett, csendes társasház földszintjén található az ingatlan, mely a ház belső, zöld kertjére néz. A kertben játszótér is ki van alakítva. A lakásba belépve, a folyóson végig beépített szerkények biztosítják a tárolást. Innen nyílik a nappali, melyben található a teljesen gépesített amerikai konyha és az étkező is. A lakásban három hálószoba van és hozzájuk két fürdőszoba tartozik. A fűtés – hűtés fan-coil rendszerrel megoldott.

 

 • Ÿ  Bérleti díj: 3000 € / hó
 • Ÿ  Közös költéség: 84 600  Ft / hó
 • Ÿ  Kisállat: megengedett
 • Ÿ  Lift: van a házban
 • Ÿ  Fűtés: házközpontú
 • Ÿ  Extra: F/C, kert

Sobieski utca
IX.kerület
75 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Ferencváros fejlődő és kiemelt részén található, egy 50-es évekbeli társasház első emeletén. A környéken számos étterem, kávézó és cukrászda található, ezenkívül több egyetem kara is a közelben van. Tömegközlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, mind a kék metro, mind a 24-es villamos is alig 5 perc sétával elérhető.

Parkolás: mélygarázsban (50m), vagy utcán

Lakás: Teljesen felújított, minden igényt kielégítő színvonalú erkélyes lakás. Tágas előszobájából nyílik a vendégszoba, melyhez kádas fürdőszoba tartozik. Az előtér a tágas és világos, erkélyes nappali - konyhába vezet. 7.1 - es hangrendszerrel felszerelt a média rész. A konyha teljesen gépesített. Innen továbbhaladva érjük el a főhálót, melyhez saját gardróbszoba és zuhanyzós fürdő tartozik. A lakásban légkondicionáló és riasztó van telepítve, ezenkívül műholdas TV szolgáltatás is elérhető. A ház rendezett és csendes. 

 • Bérleti díj: 1000 € / hó
 • Közös költéség: 33 350  Ft / hó (vízdíjat tartalmazza)
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: nincs
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: erkély, légkondicionáló, riasztó, parabola

Szemere utca 22 (7)
V.kerület
150 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Margit híd pesti hídfőjének lábánál a Duna parthoz közel helyezkedik el a Társasház, melynek tetőterében lett kialakítva két új szint. Az épület a Vígszínházzal szemben található, és minden szempontból frekventált helyen fekszik. A körúton és a környező utcákban is számos étterem, kávézó, és szórakozási lehetőséget találhatunk. A belváros központi része 10 perc alatt megközelíthető. Ezen kívül Budára is pillanatok alatt el lehet jutni, valamint a Margitsziget és az Olimpia Park is 5-10 perces sétával elérhető. 

Parkolás: utcán, vagy mélygarázsban (kb. 150 m)

Lakás: Három hálószobás, három fürdőszobás lakás, melyhez 15 m2 terasz is tartozik. A lakás egyszintes. 


Szemere utca 22 (23)
V.kerület
48 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

A lakásban 2 háló és 1 fürdő található.

 
 

Egyetem tér_5
V.kerület
155 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2021. július 7-től

Környék: A Belváros szívében, közel az új Fő utcához, valamint a Váci utcához található ez az új építésű tetőtéri loft hangulatú lakás. A környéken számos   kávézó, étterem, és üzlet várja a vendégeket, de a Károlyi - kert a kikapcsolódni vágyóknak nyújt ideális helyet. A Vásárcsarnok és a Duna - part is alig 10 perc sétára található, a régi Váci utca pedig 3 utcányira van.

Parkolás: a Kálvin téri szálló mélygarázsában lehetséges

Lakás: Az Egyetem tér egyik patinás épületének tetőtérében kiépített 3 hálós, modern lakást kínálunk kiadásra. Tágas terek, modern bútorok és érdekes építészeti megoldások biztosítják a fiatalos, loft hangulatot. Az ablakokból csodás kilátás nyílik a tetők felett. A lakásba érve egy teljesen gépesített konyha fogad, majd a nappaliból érkezünk a három hálószobába, melyek külön - külön fürdőszobákkal rendelkeznek. A nagy belmagasságot kihasználva az üvegkorláttal elharolt galérián került kiépítésre a dolgozósarok. 

 • Bérleti díj: 3100 € / hó
 • Közös költéség: 40 000  Ft / hó
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: riasztó, A/C, kandalló, panoráma

  


Honvéd utca
V.kerület
79 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Bank negyed egy igen csendes, de mégis frekventált részén fekszik ez az 5. emeleti ingatlan. A Szabadság tér, Jászai Mari tér és a Duna part is 5 perc sétára van, de a belváros nyüzsgőbb része is 10-15 perc sétával, vagy tömegközlekedéssel elérhető. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth tér is és a piros metró vonala is elérhető távolságban van. A közelben számos étterem, kávézó, üzlet található, valamint a téren játszótér is van.  

Parkolás: utcán lehetséges.

Lakás: legfelső emeleti, igényesen felújított és berendezett ingatlan kiadó. A lakásba lépve az előszobából nyílik a tágas nappali, ahol a teljesen gépesítitett konyha is kialakításra került. A lakásban két hálószoba és egy fürdőszoba található, valamint erkély is nyílik a nappaliból. Légkondicionáló és riasztó is kialakításra került a lakásban. 


Városmajor utca
XII.kerület
71 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A XII. kerület frekventált részén fekszik az igényes társasház első emeletén a lakás. Mind a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar is séta távolságban található, így tömegközelkedés szempontjából is kiváló helyen fekszik, ugyanakkor autóval is gyorsan megközelíthető mind Buda központi része, mint a belváros. A környéken számos étterem található, valamint parkok és iskolák is. Kirándulni vágyóknak nagy előny a Budai hegyek közelsége. 

Parkolás: utcán, vagy kültéri védett parkolóban

Lakás:  A lakás egy liftes társasház első emeletén található. A lakásba lépve egy előtérbe érünk mely a nyitott konyhába vezet. A konyha teljesen gépesített és felszerelt, kiegészítő helyiség is tartozik hozzá. Az előtérből nyílik a tágas kádas és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba, illetve egy étkező szoba is melyből a nappali és a hálószoba nyílik. Mindkét szoba a ház belső udvarára néz. A nappaliból egy kis erkély is nyílik. A belső udvarnak köszönhetően az első emelet ellenére is világos mindkét szoba. 

 


Falk Miksa utca (2)
V.kerület
88 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2022. február 17-től

Kiadó két hálós, bútorozott ingatlan. A lakás a rendezett társasház első emeletén található. A lakás előteréből nyílik a konyha - étkező, valamint az egyik hálószoba, a hozzátartozó zuhanyzós fürdőszobával.  A konyhából nyílik a csendes utcára néző nappali, melynek erkélye is van, valamint a másik hálószoba, a hozzátartozó szintén zuhanyzós fürdőszobával. A lakás teljesen felszerelt és bútorozott. 


Alkotmány utca
V.kerület
200 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Budapest belváros V. kerületében, a Parlament utcájában, általunk teljesen felújított társasházban igényes ingatlanok kiadóak. A teljes felújítás, és bebútorozás (bútorok, konyhabútor, fürdőszoba bútorok) folyamatban van.  

Elérhető lakások: 

 • 5. emelet - 200 m2 lakás 

 


Nagymező utca 26
VI.kerület
111 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2022. március 1-től.  

A lakás minden tekintetben központi elhelyezkedésű. A Nagymező utca és az Andrássy út sarkán található, igényesen karbantartott házban. A lakás az Operett Színházzal szembe található. 

Parkolás: utcán lehetséges, vagy közeli mélygarázsban az Ó utcában. 

Egyedi, exclusiv első osztályú kivitelezésű két hálószobás ingatlan. A lakásban két fürdőszoba és infra szauna is található. Erkélyes, első emeleti, de ennek ellenére csendes. A lakás igényesen felszerelt és bútorozott.

 


Várkert rakpart
I.kerület
50 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Kiadó lakás az első kerületben. 


Képíró utca ÜZLETHELYISÉG
V.kerület
42 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Belváros szívében kávézó kiadó, teljes berendezéssel együtt.  


Váci utca
V.kerület
168 m2
3 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2021. október 1.

Környék: A Belváros szívében, a régi Váci utcában található ez gyönyörűen felújított és igényesen berendezett három szobás lakás. A környéken számos kávézó, étterem, és üzlet várja a vendégeket, és a Károlyi - kert , vagy a Duna part, mely 5 perc sétára van, a kikapcsolódni vágyóknak nyújt ideális helyet. A Vásárcsarnok alig 10 perc sétára található, tömegközlekedés szempontjából is frekventált helyen fekszik. 

Parkolás: utcán, vagy a közeli szálloda mélygarázsában. 

Lakás: A lakásba lépve, egy tágas előszobába érkezünk. Innen nyílik a konyha, mely teljesen és igényesen gépesített és felszerelt. A konyhához tartozik egy kis tároló helyiség is. A folyosóról nyílik az étkező, mely akár vendég szobává is alakítható, hisz egy gardrób és egy zuhanyzós fürdő is kapcsolódik hozzá. A folyosó végéről nyílik a tágas és nagyon világos nappali. Az emeletre érve egy második nappaliba érkezünk, melyben egy kis teakonyha is kialakításra került. Egy beépített szekrényekkel felszerelt folyosóról nyílik a három hálószoba, melyek egy belső udvarra néznek, illetve tágas terasz tartozik hozzá. A felső szinten egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba található. A lakásban riasztó berendezés, légkondi és elektromos redőny is található. 


Alkotmány utca
V.kerület
149 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Hamarosan elkészülő tetőtér beépítés. 

Budapest belváros V. kerületében, a Parlament utcájában, általunk teljesen felújított társasházban igényes ingatlanok kiadóak. A teljes felújítás, és bebútorozás (bútorok, konyhabútor, fürdőszoba bútorok) folyamatban van.  

Elérhető lakások: 

 • 1. emelet - 140 m2 és egy stúdió lakás 
 • 2. emelet - 2 db 140 m2 és egy 60 m2 lakás és két stúdió 
 • 3. emelet - 149 m2 és egy 60 m2 lakás és két stúdió 
 • 4. emelet - 2 db 200 m2 lakás 
 • 5. emelet - 200 m2 lakás 

Paulay utca
VI.kerület
67 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2021. október 1.

Környék: A Belváros szívében, a Deák tér mellett található felújított és igényesen berendezett két szobás lakás. A környéken számos kávézó, étterem, és üzlet várja a vendégeket, és a Király utca, Jókai tér 5 perc sétára van, a kikapcsolódni vágyóknak nyújt ideális helyet. A tömegközlekedés szempontjából is frekventált helyen fekszik

Parkolás: utcán, vagy a közeli szálloda mélygarázsában. 

Lakás: Liftes, rendezett társasház második emeletén található, teljeskörűen felújított két szobás ingatlan. A lakásba lépve az elsőszobából nyílik az egyik hálószoba, melyhez egy tágas zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az előszobából nyílik a második fürdőszoba, illetve egy kiegészítő helyiség. A nappaliban került kialakításra a tágas és teljesen felszerelt konyha. Innen nyílik a főháló. A lakás bebútorozás alatt van. 

 


Lázár utca
VI.kerület
82 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Kiadó bútorozott, erkélyes ingatlan. 

 

 


Alkotmány utca (4.em)
V.kerület
200 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Hamarosan elkészülő tetőtér beépítés. 

Budapest belváros V. kerületében, a Parlament utcájában, általunk teljesen felújított társasházban igényes ingatlanok kiadóak. A teljes felújítás, és bebútorozás (bútorok, konyhabútor, fürdőszoba bútorok) folyamatban van.  

 • 4. emelet - 2 db 200 m2 lakás (várható átadás: 2021. december)

Alkotmány utca (3.em)
V.kerület
149 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Hamarosan elkészülő tetőtér beépítés. 

Budapest belváros V. kerületében, a Parlament utcájában, általunk teljesen felújított társasházban igényes ingatlanok kiadóak. A teljes felújítás, és bebútorozás (bútorok, konyhabútor, fürdőszoba bútorok) folyamatban van.  

Elérhető lakások: 

 • 3. emelet - 149 m2 és két stúdió