PA Developments Kft

Kiadó Lakások

Lánchíd utca
I.kerület
87 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Vár domb oldalában található a lakás, melynek ablakai a Vár falra és a ház belső kertjére néz. A Lánchíd 5 perc sétára van, így a Belváros is   akár könnyű sétával megközelíthető, ahol számos étterem és szórakozási lehetőséget találhatunk. A Lánchíd utcában is valamint a Fő utcában is számos tradicionális étterem várja a vendégeket. A Batthányi téri bevásárolócsarnok körülbelül 10 percre van tömegközlekedéssel. 

Parkolás: utcán lehetséges. 

Lakás: Nagyon csendes, két hálószobás 3. emeleti lakás, melynek ablakai a Várfalra néznek. Amerikai konyhás, teljesen gépesített, modern bútorzatú lakás, riasztóval és légkondicionálóval felszerelve. A konyha mellett egy kis tároló – kiegészítő helyiség is található. A főhálóban illetve a nappaliban beépített szerkények biztosítják a tárolást.

 • Bérleti díj: 1400 € / hó
 • Közös költéség: ( fűtési általányt tartalmaz)
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: házközpontú
 • Extra: riasztó, légkondicionáló, erkély 

Sobieski utca
IX.kerület
75 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Ferencváros fejlődő és kiemelt részén található, egy 50-es évekbeli társasház első emeletén. A környéken számos étterem, kávézó és cukrászda található, ezenkívül több egyetem kara is a közelben van. Tömegközlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, mind a kék metro, mind a 24-es villamos is alig 5 perc sétával elérhető.

Parkolás: mélygarázsban (50m), vagy utcán

Lakás: Teljesen felújított, minden igényt kielégítő színvonalú erkélyes lakás. Tágas előszobájából nyílik a vendégszoba, melyhez kádas fürdőszoba tartozik. Az előtér a tágas és világos, erkélyes nappali - konyhába vezet. 7.1 - es hangrendszerrel felszerelt a média rész. A konyha teljesen gépesített. Innen továbbhaladva érjük el a főhálót, melyhez saját gardróbszoba és zuhanyzós fürdő tartozik. A lakásban légkondicionáló és riasztó van telepítve, ezenkívül műholdas TV szolgáltatás is elérhető. A ház rendezett és csendes. 

 • Bérleti díj: 1000 € / hó
 • Közös költéség: 33 350  Ft / hó (vízdíjat tartalmazza)
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: nincs
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: erkély, légkondicionáló, riasztó, parabola

Vértanúk tere
V.kerület
85 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Bank negyed szívében a Szabadság tér és a Kossuth térhez között található egy gyönyörűen felújított és karbantartott ház. A közelben számos kávézó található, és 5 – 10 perc sétára az Október 6. utca és a Nyugati tér is elérhető, ahol számos étterem várja a vendégeket. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth téren mind a piros metró, mint a trolibuszok, villamos és busz is megtalálható.

Parkolás: utcán

Lakás: Parlament szomszédságában található, teraszos, gyönyörűen felújított és igényesen bebútorozott ingatlan kiadó. A patinás épület legfelső szintjén, csodás kilátással a Vértanúk terére. Az előszobából nyílik a nappali - konyha, mely utobbi teljesen gépesített és felszerelt. A nappaliból léphetünk ki a tágas teraszra. A hálószobák az előszobából nyilnak, csakúgy mint a kádas fürdőszoba. Az ingatlanba légkondiciónáló és riasztó rendszer is kiépítésre került. 

 • Bérleti díj: 2500 € / hó
 • Közös költéség: 
 • Kisállat: nem megengedett
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: légkondicionáló, riasztó, terasz (17m2)

 


Felsőerdősor utca
VI.kerület
130 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2024. május 1.

Környék: Andrássy út külső részéhez közel fekszik az ingatlan, a Kodály körönd szomszédságában. A belváros alig 10 perc alatt elérhető a kisföldalattival, vagy akár trolibusszal. A környéken számos étterem, kávézó található. Nem messze van a Hunyadi téri piac, ahol szombatonként őstermelői vásár is van. A belső Andrássy út, valamint a Westend is elérhető akár egy nagyobb sétával is, valamint jó kiindulási pont Budapest látnivalóinak felkutatásához.

Parkolás: utcán

Lakás: Az Andrássy út közelében kiadó egy hálós erkélyes lakás. Tágas, modern bútorzattal felszerelt, a konyha teljesen gépesített és szintén jól felszerelt. A lakás az első emeleten található. Az előszobából nyílik a nappali, mely az utcára néz, csak úgy mint a hálószoba, melyhez kádas fürdőszoba tartozik. A konyha külön helyiségben található, mely az előszobából nyílik, és egy kamra is tartozik hozzá. A lakásban egy külön vendég mosdó is kialakításra kerül. 


Petőfi Sándor utca (2)
V.kerület
138 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Két hálós lakás kiadó, szaunával, terasszal, bútorozva. 


Képíró utca
V.kerület
42 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Magyar leírás, ezt töröld innen!


  Képíró utca (3)
  V.kerület
  101 m2
  3 szoba
  2 fürdő
  0 garázs
  Leírás:

  Költözhető: 2024. március 1-től.