PA Developments Kft

Kiadó Lakások

Báthori utca
V.kerület
73 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Bank negyed szívében a Szabadság tér és a Kossuth térhez közel található egy gyönyörűen felújított és karbantartott ház 4. emeletén. A közelben számos kávézó található, és 5 – 10 perc sétára az Október 6. utca is elérhető, ahol számos étterem várja a vendégeket. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth téren mind a piros metró, mint a trolibuszok, villamos és busz is megtalálható.

Parkolás: Szabadság téri mélygarázsban

Lakás: Egy hálószobás 73 m2-es lakás, mely a belső udvarra néz. A lakásban egy fürdőszoba található és konyhája külön helyiségben helyezkedik el. Modern bútorzatú. Légkondicionáló berendezés nincs a lakásban.

 • Bérleti díj: 600 € / hó
 • Közös költéség: 15 000  Ft / hó
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi

Nagymező utca (2)
VI.kerület
108 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A VI. kerület szívében található a lakás egy klasszikus, műemlék épületben. Az Oktogon, az Andrássy út szomszédságában, a Belváros pezsgő, fiatalos, hangulatos részén. A közelben éttermek, színházak és szórakozóhelyek is találhatóak, csak úgy mint az Opera ház. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen fekszik. A trollibusz megálló a ház előtt található, a kisföldalatti valamint a villamos 5 perces sétával megközelíthetőek. A Westend bevásárló központ alig 10 percre találalható. 

Parkolás: mélygarázsban (50m-re az épülettől)

Lakás: A kétszintes lakás alsó szintjén található a vendégszoba, melyhez zuhanyzós fürdő tartozik. Ezen a szinten helyezkedik el a kiegészítő helyiség is. A vendég szobában, valamint az előszobában is számos beépített szerkény található. A felső szinten van az amerikai konyhás nappali, ahonnak egy kis terasz is nyílik. A konyha teljesen gépesített és felszerelt. A főhálóhoz kádas fürdőszoba tartozik, és a két helyiséget összekötő folyóson lett kialakítva a gardróbszoba, de ezen kívül további tárolók vannak a hálószobában is. A lakás teljesen bútorozott, modern, elegáns stílusú. Légkondiziónáló berendezés van minden helyiségen. 

 • Bérleti díj: 1500 € / hó
 • Közös költéség:   Ft / hó
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: riasztó, terasz, légkondicionáló

Sobieski utca
IX.kerület
75 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Ferencváros fejlődő és kiemelt részén található, egy 50-es évekbeli társasház első emeletén. A környéken számos étterem, kávézó és cukrászda található, ezenkívül több egyetem kara is a közelben van. Tömegközlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, mind a kék metro, mind a 24-es villamos is alig 5 perc sétával elérhető.

Parkolás: mélygarázsban (50m), vagy utcán

Lakás: Teljesen felújított, minden igényt kielégítő színvonalú erkélyes lakás. Tágas előszobájából nyílik a vendégszoba, melyhez kádas fürdőszoba tartozik. Az előtér a tágas és világos, erkélyes nappali - konyhába vezet. 7.1 - es hangrendszerrel felszerelt a média rész. A konyha teljesen gépesített. Innen továbbhaladva érjük el a főhálót, melyhez saját gardróbszoba és zuhanyzós fürdő tartozik. A lakásban légkondicionáló és riasztó van telepítve, ezenkívül műholdas TV szolgáltatás is elérhető. A ház rendezett és csendes. 

 • Bérleti díj: 1200 € / hó
 • Közös költéség: 33 350  Ft / hó (vízdíjat tartalmazza)
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: nincs
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: erkély, légkondicionáló, riasztó, parabola

Egyetem tér (2)
V.kerület
91 m2
3 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Belváros szívében, közel az új Fő utcához, valamint a Váci utcához található ez az igényesen felújított és hangulatosan berendezett lakás. A környéken számos kávézó, étterem, és üzlet várja a vendégeket, de a Károlyi - kert a kikapcsolódni vágyóknak nyújt ideális helyet. A Vásárcsarnok és a Duna - part is alig 10 perc sétára található, a régi Váci utca pedig 3 utcányira van.

Parkolás: a Kálvin téri szálló mélygarázsában lehetséges

Lakás: Az Egyetem tér egyik patinás épületének második emeletén található ez a 3 hálós, art deco stílusban gyönyörűen berendezett lakást. Tágas terek, stílusos bútorok adják a lakás különleges hangulatot. Az ablakokból csodás kilátás nyílik a nem régen felújított Egyetem térre. A lakásba érve tágas nappali - konyhába érkezünk. A konyha teljesen gépesített és felszerelt. A lakásban három hálószoba került kialakításra, melyből kettő a belső udvarra, egy pedig utcára néz. Egy kádas és egy zuhanyzós fürdő található a lakásban, valamint egy tágas gardróbszoba biztosítja a tárolási lehetőséget.

 • Ÿ  Bérleti díj: 900 € / hó
 • Ÿ  Közös költéség: 
 • Ÿ  Kisállat: nem megengedett
 • Ÿ  Lift: van a házban
 • Ÿ  Fűtés: egyedi
 • Ÿ  Extra: riasztó

 


Szemere utca 22 (9_)
V.kerület
63 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

2020. július 1-től költözhető 1 hálós, 1 fürdőszobás lakás kiadó, melyhez 12 m2 terasz tartozik. 


Szemere utca 22 (13)
V.kerület
74 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Hamarosan elkészülő tetőtéri ingatlan. 

A lakásban 2 háló és 1 fürdő található, illetve 16 m2 terasz tartozik hozzá. 


Szemere utca 22 (23)
V.kerület
39 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhező: 2020. október 1. 

A lakásban 1 háló és 1 fürdő található.

 
 

Szemere utca 22 (25)
V.kerület
42 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2020. augusztus 1-től.

Környék: A Margit híd pesti hídfőjének lábánál a Duna parthoz közel helyezkedik el a Társasház, melynek tetőterében lett kialakítva két új szint. Az épület a Vígszínházzal szemben található, és minden szempontból frekventált helyen fekszik. A körúton és a környező utcákban is számos étterem, kávézó, és szórakozási lehetőséget találhatunk. A belváros központi része 10 perc alatt megközelíthető. Ezen kívül Budára is pillanatok alatt el lehet jutni, valamint a Margitsziget és az Olimpia Park is 5-10 perces sétával elérhető. 

Parkolás: utcán, vagy mélygarázsban (kb. 150 m)

Lakás: A lakás a ház felső szintéjén található. A lakásba lépve az előtér részből az amerikai konyhás nappali érkezünk. Innen nyílik a két szoba, és a zuhanyzós fürdőszoba. A konyha teljesen gépesített és felszerelt. A hálószobákban beépített szekrények találhatóak. Az ingatlanba légkondi és riasztó is felszerelésre került. 


Szent István körút
XIII.kerület
95 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Margit híd pesti hídfőjének lábánál a Duna parthoz közel helyezkedik az épület melynek harmadik emeletén található a lakás. Az épület a Vígszínház mellett, a Jászai Mari térhez közel fekszik, és minden szempontból frekventált helyen található. A körúton és a környező utcákban is számos étterem, kávézó, és szórakozási lehetőséget találhatunk. A belváros központi része 10 perc alatt megközelíthető. Ezen kívül Budára is pillanatok alatt el lehet jutni, valamint a Margitsziget és az Olimpia Park is 5-10 perces sétával elérhető. 

Parkolás: utcán, vagy mélygarázsban (kb. 250 m)

 • Bérleti díj: 1300 € / hó
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van
 • Fűtés: egyedi
 • Emelet: 3.

 


Városmajor utca
XII.kerület
71 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A XII. kerület frekventált részén fekszik az igényes társasház első emeletén a lakás. Mind a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar is séta távolságban található, így tömegközelkedés szempontjából is kiváló helyen fekszik, ugyanakkor autóval is gyorsan megközelíthető mind Buda központi része, mint a belváros. A környéken számos étterem található, valamint parkok és iskolák is. Kirándulni vágyóknak nagy előny a Budai hegyek közelsége. 

Parkolás: utcán, vagy kültéri védett parkolóban

Lakás:  A lakás egy liftes társasház első emeletén található. A lakásba lépve egy előtérbe érünk mely a nyitott konyhába vezet. A konyha teljesen gépesített és felszerelt, kiegészítő helyiség is tartozik hozzá. Az előtérből nyílik a tágas kádas és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba, illetve egy étkező szoba is melyből a nappali és a hálószoba nyílik. Mindkét szoba a ház belső udvarára néz. A nappaliból egy kis erkély is nyílik. A belső udvarnak köszönhetően az első emelet ellenére is világos mindkét szoba. 

 


Falk Miksa utca (2)
V.kerület
88 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Kiadó két hálós, bútorozott ingatlan. A lakás a rendezett társasház első emeletén található. 


Szalay utca
V.kerület
87 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Bank negyed egy igen csendes, de mégis frekventált részén fekszik ez a 4. emeleti ingatlan. A Kossuth tér, Jászai Mari tér és a Duna part is 5 perc sétára van, de a belváros nyüzsgőbb része is 10-15 perc sétával, vagy tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth tér is és a kék metró vonala is elérhető távolságban van. A közelben számos étterem, kávézó, üzlet található, valamint a közeli téreken játszótér is van.  

Parkolás: utcán lehetséges.

Lakás: Két hálós, igényesen felújított 4. emeleti ingatlan a Belváros szívében. A lakásban két hálószoba található, melyekhez egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A nappali - konyha teljesen bebútorozott és minden igényt kielégítően felszerelt. A lakásban továbbá található még egy vendégmosdó és egy gardóbszoba is. 


Alkotmány utca (30m2)
V.kerület
30 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

2020. szeptemberre elkészülő tetőtér beépítés. 

Budapest belváros V. kerületében, a Parlament utcájában, általunk teljesen felújított társasházban igényes ingatlanok kiadóak. A teljes felújítás, és bebútorozás (bútorok, konyhabútor, fürdőszoba bútorok) folyamatban van.  

Elérhető lakások: 

 • 1. emelet - 149 m2 és egy stúdió lakás (várható átadás: 2020. november)
 • 2. emelet - 2 db 140 m2 és egy 60 m2 lakás és két stúdió (várható átadás: 2020. október) 
 • 3. emelet - 2 db 140 m2 és egy 60 m2 lakás és két stúdió (várható átadás: 2020. szeptember)
 • 4. emelet - 2 db 200 m2 lakás (várható átadás: 2020. október)
 • 5. emelet - 200 m2 lakás (várható átadás: 2020. november)

 


Nagymező utca 26
VI.kerület
111 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

A lakás minden tekintetben központi elhelyezkedésű. A Nagymező utca és az Andrássy út sarkán található, igényesen karbantartott házban. A lakás az Operett Színházzal szembe található. 

Parkolás: utcán lehetséges, vagy közeli mélygarázsban az Ó utcában. 

Egyedi, exklusiv, első osztályú kivitelezésű két hálószobás ingatlan. A lakásban két fürdőszoba és infra szauna is található. Erkélyes, első emeleti, de ennek ellenére csendes. A lakás igényesen felszerelt és bútorozott.

Költözhető: 2020. augusztus 14-től.  


Várkert rakpart
I.kerület
50 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Kiadó lakás az első kerületben. 


Képíró utca ÜZLETHELYISÉG
V.kerület
42 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Belváros szívében kávézó kiadó, teljes berendezéssel együtt.  


Szalay utca (2)
V.kerület
85 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Váci utca
V.kerület
168 m2
3 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Belváros szívében, a régi Váci utcában található ez gyönyörűen felújított és igényesen berendezett három szobás lakás. A környéken számos kávézó, étterem, és üzlet várja a vendégeket, és a Károlyi - kert , vagy a Duna part, mely 5 perc sétára van, a kikapcsolódni vágyóknak nyújt ideális helyet. A Vásárcsarnok alig 10 perc sétára található, tömegközlekedés szempontjából is frekventált helyen fekszik. 

Parkolás: utcán, vagy a közeli szálloda mélygarázsában. 

Lakás: A lakásba lépve, egy tágas előszobába érkezünk. Innen nyílik a konyha, mely teljesen és igényesen gépesített és felszerelt. A konyhához tartozik egy kis tároló helyiség is. A folyosóról nyílik az étkező, mely akár vendég szobává is alakítható, hisz egy gardrób és egy zuhanyzós fürdő is kapcsolódik hozzá. A folyosó végéről nyílik a tágas és nagyon világos nappali. Az emeletre érve egy második nappaliba érkezünk, melyben egy kis teakonyha is kialakításra került. Egy beépített szekrényekkel felszerelt folyosóról nyílik a három hálószoba, melyek egy belső udvarra néznek, illetve tágas terasz tartozik hozzá. A felső szinten egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba található. A lakásban riasztó berendezés, légkondi és elektromos redőny is található. 


Alkotmány utca (140m2)
V.kerület
140 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

2020. szeptemberre elkészülő tetőtér beépítés. 

Budapest belváros V. kerületében, a Parlament utcájában, általunk teljesen felújított társasházban igényes ingatlanok kiadóak. A teljes felújítás, és bebútorozás (bútorok, konyhabútor, fürdőszoba bútorok) folyamatban van.  

Elérhető lakások: 

 • 1. emelet - 140 m2 és egy stúdió lakás (várható átadás: 2020. november)
 • 2. emelet - 2 db 140 m2 és egy 60 m2 lakás és két stúdió (várható átadás: 2020. október) 
 • 3. emelet - 2 db 140 m2 és egy 60 m2 lakás és két stúdió (várható átadás: 2020. szeptember)
 • 4. emelet - 2 db 200 m2 lakás (várható átadás: 2020. október)
 • 5. emelet - 200 m2 lakás (várható átadás: 2020. november)

Paulay utca
VI.kerület
67 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Lakás: Liftes, rendezett társasház második emeletén található, teljeskörűen felújított két szobás ingatlan. A lakásba lépve az elsőszobából nyílik az egyik hálószoba, melyhez egy tágas zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az előszobából nyílik a második fürdőszoba, illetve egy kiegészítő helyiség. A nappaliban került kialakításra a tágas és teljesen felszerelt konyha. Innen nyílik a főháló. A lakás bebútorozás alatt van. 

 


Király utca
VII.kerület
76 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás: