PA Developments Kft

Kiadó Lakások

Lánchíd utca
I.kerület
87 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Vár domb oldalában található a lakás, melynek ablakai a Vár falra és a ház belső kertjére néz. A Lánchíd 5 perc sétára van, így a Belváros is   akár könnyű sétával megközelíthető, ahol számos étterem és szórakozási lehetőséget találhatunk. A Lánchíd utcában is valamint a Fő utcában is számos tradicionális étterem várja a vendégeket. A Batthányi téri bevásárolócsarnok körülbelül 10 percre van tömegközlekedéssel. 

Parkolás: utcán lehetséges. 

Lakás: Nagyon csendes, két hálószobás 3. emeleti lakás, melynek ablakai a Várfalra néznek. Amerikai konyhás, teljesen gépesített, modern bútorzatú lakás, riasztóval és légkondicionálóval felszerelve. A konyha mellett egy kis tároló – kiegészítő helyiség is található. A főhálóban illetve a nappaliban beépített szerkények biztosítják a tárolást.

 • Bérleti díj: 1200 € / hó
 • Közös költéség: ( fűtési általányt tartalmaz)
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: házközpontú
 • Extra: riasztó, légkondicionáló, erkély 

Nagymező utca
VI.kerület
210 m2
4 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A VI. kerület szívében található a lakás egy klasszikus, műemlék épületben. Az Oktogon, az Andrássy út szomszédságában, a Belváros pezsgő, fiatalos, hangulatos részén. A közelben éttermek, színházak és szórakozóhelyek is találhatóak, csak úgy mint az Opera ház. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen fekszik. A trollibusz megálló a ház előtt található, a kisföldalatti valamint a villamos 5 perces sétával megközelíthetőek. A Westend bevásárló központ alig 10 percre találalható. 

Parkolás: mélygarázsban (50m-re az épülettől)

Lakás: A kétszintes lakás alsó szintjén található a tágas és nagyon világos nappali - étkező. Innen nyílik a teljesen gépesített, modern konyha. Az alsó szinten található még egy vendég szoba, melyhez zuhanyzós fürdő tartozik, valamint egy dolgozó szoba. Az emeleti szinten található a további két hálószoba, valamint a hozzájuk tartozó zuhanyzó, illetve kádas fürdőszoba. A főhálóhoz saját gardróbszoba is tartozik, melyben beépített szekrények biztosítják a tárolást. A lakást az alsó szinten körül öleli az erkély, melyen kényelmesen lehet akár egy kávét is elfogyasztani. A lakás bebútorozás alatt áll.    

 • Bérleti díj: 3900 € / hó
 • Közös költéség: 
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: riasztó, erkély, légkondicionáló

Sobieski utca
IX.kerület
75 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Ferencváros fejlődő és kiemelt részén található, egy 50-es évekbeli társasház első emeletén. A környéken számos étterem, kávézó és cukrászda található, ezenkívül több egyetem kara is a közelben van. Tömegközlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, mind a kék metro, mind a 24-es villamos is alig 5 perc sétával elérhető.

Parkolás: mélygarázsban (50m), vagy utcán

Lakás: Teljesen felújított, minden igényt kielégítő színvonalú erkélyes lakás. Tágas előszobájából nyílik a vendégszoba, melyhez kádas fürdőszoba tartozik. Az előtér a tágas és világos, erkélyes nappali - konyhába vezet. 7.1 - es hangrendszerrel felszerelt a média rész. A konyha teljesen gépesített. Innen továbbhaladva érjük el a főhálót, melyhez saját gardróbszoba és zuhanyzós fürdő tartozik. A lakásban légkondicionáló és riasztó van telepítve, ezenkívül műholdas TV szolgáltatás is elérhető. A ház rendezett és csendes. 

 • Bérleti díj: 1000 € / hó
 • Közös költéség: 33 350  Ft / hó (vízdíjat tartalmazza)
 • Kisállat: megengedett
 • Lift: nincs
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: erkély, légkondicionáló, riasztó, parabola

Tábor utca - duplex
I.kerület
180 m2
2 szoba
2 fürdő
2 garázs
Leírás:

Környék: A Vár dombon található a lakás, egy egyedülálló, igényes társasházban. A közelbe számos látnivaló van, a Belváros 10 perc alatt megközelíthető. A Várban és a Krisztina körút környékén is éttermek, üzletek várják a látogatókat. A Mamut és a MOM Park is elérhető távolságban van. Tömegközlekedése is kiváló a helynek, busz és villamos megállók 5 perc sétára találhatóak.

Parkolás: a ház mélygarázsában két hely, a ház felöl a kerten keresztül lehet megközelíteni. 

Lakás: Rendezett, csendes társasház földszintjén és első emletén található az ingatlan, mely a ház belső, zöld kertjére néz, az alsó szint pedig kert kapcsolatos. A kertben játszótér is ki van alakítva. A lakásba belépve az alsó szinten találjuk a vendéghálószobát, és a hozzá tartozó fürdőt, melyben szauna is ki lett alakítva. Az előszobai részén beépített szerkények biztosítják a tárolási lehetőséget. Ezen a szinten található továbbá a nappali - konyha, mely teljesen gépesített és felszerelt, illetve innen nyílik a terasz. A felső szinten további hálószoba és egy kádas fürdő található, valamint egy második számú pihenő - napplai helyiség. A fűtés – hűtés fan-coil rendszerrel megoldott.

 • Bérleti díj: 3500 € / hó
 • Közös költéség: 126 000  Ft / hó
 • Kisállat: nem
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: házközpontú
 • Extra: F/C, szauna, borhütők, riasztó, kert

Vértanúk tere
V.kerület
85 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: Bank negyed szívében a Szabadság tér és a Kossuth térhez között található egy gyönyörűen felújított és karbantartott ház. A közelben számos kávézó található, és 5 – 10 perc sétára az Október 6. utca és a Nyugati tér is elérhető, ahol számos étterem várja a vendégeket. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth téren mind a piros metró, mint a trolibuszok, villamos és busz is megtalálható.

Parkolás: utcán

Lakás: Parlament szomszédságában található, teraszos, gyönyörűen felújított és igényesen bebútorozott ingatlan kiadó. A patinás épület legfelső szintjén, csodás kilátással a Vértanúk terére. Az előszobából nyílik a nappali - konyha, mely utobbi teljesen gépesített és felszerelt. A nappaliból léphetünk ki a tágas teraszra. A hálószobák az előszobából nyilnak, csakúgy mint a kádas fürdőszoba. Az ingatlanba légkondiciónáló és riasztó rendszer is kiépítésre került. 

 • Bérleti díj: 2500 € / hó
 • Közös költéség: 
 • Kisállat: nem megengedett
 • Lift: van a házban
 • Fűtés: egyedi
 • Extra: légkondicionáló, riasztó, terasz (17m2)

 


Petőfi Sándor utca (2)
V.kerület
138 m2
2 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Két hálós lakás kiadó, szaunával, terasszal, bútorozva. 


Képíró utca (3)
V.kerület
101 m2
3 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Képíró utcában, 3. emeleti lakás, erkéllyel kiadó. A házban lift nincs. A lakás igényesen felújított és teljesen berendezett. Az előtérből nyílik a tágas és világos nappali - konyha, melyhez erkély is tartozik. Az előszobából nyílik három hálószoba, és a hozzájuk tartozó két fürdőszoba. A lakás azonnal költözhető. Légkondiciónálóval, riasztóval és egyedi fűtéssel felszerelt. 


Kenyeres utca
III.kerület
110 m2
4 szoba
2 fürdő
2 garázs
Leírás:

Költözhető: 2024. május 1. 

Óbuda szívében kiadó harmadik emeleti ingatlan,erkéllyel és terasszal.

Felső szinten találtható, közvetelen (kódos) lift kapcsolattal rendelkező négy hálószobás lakás. A nappali és az egyik háló erkélyes, a lakásból saját tetőterasz érhető el, csodálatos kilátással a budai hegyekre. A lakás teljesen bútorozott, a konyha gépesített és felszerelt.  

Parkoló hely biztosított a ház garázsában. 

 


Sas utca
V.kerület
154 m2
4 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Költözhető: 2024. június 20.

A lakás kiváló elhelyezkedésű. A nappali ablakából látszik a Bazilika kupoláját.  A nappaliban egy 4 m2 saját télikert került kialakításra, továbbá két nagy utcai háló és két kisebb udvari háló található.