PA Development kft

Eladó Lakások

Szemere utca
V.kerület
152 m2
4 szoba
4 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Bank negyed szívében helyezkedik el egy klasszikus századfordulós ház 3. emeletén.  Tömegközlekedése kiváló, a Kossuth tér 10 percre van a lakástól, valamint a trolibuszok a szomszédos utcában állnak meg. A Belváros könnyű sétával megközelíthető, és a Westend bevásárló központ is 15 perces sétával elérhető. A közelben számos park, illetve a Duna part is lehetőséget nyújt sétáláshoz.

Lakás: A lakás teljes felújítása tavaly készült el. A négy hálószobához két kádas, és két zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A tágas előszobából gardróbszoba nyílik, melyben beépített szerkény található. A konyha külön helyiségben helyezkedik el és tartozik hozzá egy külön álló tároló. A napos, tágas nappaliban található az étkező. Házközponti fűtés van a lakásban, valamint légkondicionáló és riasztó emeli a lakás színvonalát. Befektetésnek ideális, jelenleg is hosszú távú bérlőnek van kiadva. 


Nagymező utca (3)
VI.kerület
218 m2
4 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Eladó ingatlan a Nagymező utcában az Andrássy út mellett. Az ingatlan igényesen felújított, és bebútorozott, duplex lakás, tágas terasszal.

Környék: A VI. kerület szívében található a lakás egy klasszikus, műemlék épületben. Az Oktogon, az Andrássy út szomszédságában, a Belváros pezsgő, fiatalos, hangulatos részén. A közelben éttermek, színházak és szórakozóhelyek is találhatóak, csak úgy mint az Opera ház. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen fekszik. A trollibusz megálló a ház előtt található, a kisföldalatti valamint a villamos 5 perces sétával megközelíthetőek. A Westend bevásárló központ alig 10 percre találalható. 

Parkolás: mélygarázsban (50m-re az épülettől)

Lakás: Tágas előszobába érkezünk a lakásba lépve, ahonnan egy vendég mosdó nyílik. Az előszoba az impozáns nappali - konyha - étkező helyiségbe vezet. A konyha teljesen gépesített és felszerelt, a nappali loft hangulatú. A konyha mellett található egy vendég szoba, melyhez zuhanyzós fürdő is tartozik. Az emeletre érkezve galériaszerű közös térből nyílnak a további hálószobák. az alsó szinten található. A főhálóhoz kádas fürdőszoba és gardróbszoba is tartozik. A további két hálószobához egy közös zuhanyzós fürdő tartozik. A lakás teljesen bútorozott, modern, elegáns stílusú beépített bútorok minden szobában kialakításra kerültek. Légkondiziónáló berendezés van minden helyiségen, a lakás riasztóval felszerelt. 

Jelenleg hosszútávra bérbe van adva. 

Méret: 218 m2

Eladási ár: 238,000,000.- HUF ( kb. 763,000 €)

 


Szemere utca 22
V.kerület
208 m2
3 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Eladó ingatlan.


Andrássy út
VI.kerület
98 m2
5 szoba
2 fürdő
0 garázs
Leírás:

Fogorvosi rendelő, teljesen felszerlve, berendezve eladó.

98nm, 2 szinten, a rendelőben: 2 kezelőszoba, röntgen helység, iroda,  recepció, váró, 2 mosdó és öltöző/tároló található. 

Irányár: 146 millió HUF 


Budaörsi út
XI.kerület
1246 m2
6 szoba
6 fürdő
6 garázs
Leírás:

Az ingatlan a XI. kerületben, a BAH csomópontnál, a Budaörsi út 9.-11. alatt, forgalmas helyen található. A két utcára nyíló (Budaörsi út és Muskotály utca), és gépkocsival behajtható telek alapterülete 1073 m2. Az impozáns, Finta iroda által tervezett épület építési éve 1999. A befektetésnek is alkalmas, rendkívül sokféle lehetőséget magában rejtő 6 szintes épület, jó elhelyezkedése, és jó megközelíthetősége alkalmas cégközpont, exkluzív bemutató terem, iroda, raktár, üzlethelység, és számtalan hasznosítási lehetőségeknek.

Az épület 6 szintes, a szinteket 1500kg-os lift és lépcsőház köti össze. Minden szinten vizesblokk található. Az épület központi Fen-coil fűtéses, klimatizált, szellőztetett.

-1 szint 403m2 (alagsor, külön bejárattal)
0 szint (földszint) 193m2
1 emelet 193m2
2 emelet 193m2
3 emelet 164m2 + 73m2 terasz
4 emelet 83m2 (iroda, konyha, fürdő) + 18m2 gépészet
Összesen: 1264m2 + 73m2 terasz

A Muskotály utcai oldalon porta, tároló helység található, melyből külön lifttel és lépcsővel lehet lejutni a belső udvarra és az alagsorba. Területe kb. 18m2.
Az udvaron található 84m2 fedett parkoló, és a beépítetlen területen parkolásra alkalmas és kiépített burkolat van. A Muskotály utcán 102m2 utcafronti saját tulajdonú parkoló van. 

Az épület adottságai lehetőséget teremtenek az azonnali funkcióváltásra, eladás esetén rövid határidővel átvehető.


Lánchíd utca
I.kerület
87 m2
2 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

Környék: A Vár domb oldalában található a lakás, melynek ablakai a Vár falra és a ház belső kertjére néz. A Lánchíd 5 perc sétára van, így a Belváros is   akár könnyű sétával megközelíthető, ahol számos étterem és szórakozási lehetőséget találhatunk. A Lánchíd utcában is valamint a Fő utcában is számos tradicionális étterem várja a vendégeket. A Batthányi téri bevásárolócsarnok körülbelül 10 percre van tömegközlekedéssel. 

Parkolás: utcán lehetséges. 

Lakás: Nagyon csendes, két hálószobás 3. emeleti lakás, melynek ablakai a Várfalra néznek. Amerikai konyhás, teljesen gépesített, modern bútorzatú lakás, riasztóval és légkondicionálóval felszerelve. A konyha mellett egy kis tároló – kiegészítő helyiség is található. A főhálóban illetve a nappaliban beépített szerkények biztosítják a tárolást. Az ár tartalmazza a bútorokat.


Alkotmány utca
V.kerület
52 m2
1 szoba
1 fürdő
0 garázs
Leírás:

A Parlamenttől egy sarokra található Alkotmány utcában, rendezett műemlék ház második emeletén eladó 55 m2-es felújtandó ingatlan. A lakás déli fekvéséből adódóan nagyon világos. Előnye még, hogy sarki lakás. 

A lakás teljesen felújítandó, a válaszfalak bontása megtörtént. Házközponti fűtéssel rendelkezik. 

Irányár: 55,000,000.- HUF 


Vigyázó Ferenc utca 5
V.kerület
15 m2
0 szoba
0 fürdő
1 garázs
Leírás:

Eladó garázs beálló a Vigyázó Ferenc utca 5. szám alatt. A parkoló őrzött, kamerával védett mélygarázs -1 szintjén található. 

Ára: 50,000 €