PA Developments Kft

Nagybányai út

Nagybányai út
II.kerület
75 m2
2 szoba
1 fürdő
2 garázs
Leírás:

Környék: Az ikervilla a Rózsadomb hagyományos, a Pasareti térhez közeli részen, helyezkedik el. A Pasareti teri 5-ös busz végállomása a dombról lefelé 8-10 perc sétára, míg felfelé a Nagybanyai út végen található 11-es busz végállomása szinten 10 percre található. A 29-es busz kapi utcai megállója 5 percre van a haztól. A csendes mellékutcában nincsen átmenő forgalom, a környéket alapvetően villaépületek es kertes társasházak jellemzik. A Nagybanyai út az erdő szelén helyezkedik el, az Apáti Szikla kilátó séta távolságra van a háztól.  Batok Bela, híres zeneszerző emlékháza 5 perce. A környéket a zöldövezeti nyugalom es a pezsgő budapesti belváros közelségének ötvözete teszi igen vonzóvá Budapestet ismerök számára.

 

Épület: A villaépület az 1940-es években Oblatt György építészmérnök által saját családjának épült. Az ikervilla 2018-ban került korhű állapotát megőrzendően, egyben a mai modern igényeknek megfelelően teljesen körűen felújítva. Igy két különálló lakás és közös használatú mosókonyha, pince, autóbeálló és egy nagy kert lett kialakítva. A kiadásra szánt felső lakás a XII. kerületi dombokra panorámás. 2 hálószobás, amerikai konyhás nappali,  fürdőszoba, és vendég mosdóból ill. egy erkélyből áll. A lakást jónevű belsőépítész által tervezett és bútorgyárában gyártott beépített bútorok teszik egységessé és egyben praktikusan moderné. A lakásban található összes egyéb bútor skandináv design jelében Bolia, BoConcept ill. Vita Copenhagen gyártóktól lett gondosan összeválogatva.

 

Bérleti díj: 1.200 € / hó

Közös költéség:

Kisállat: nem megengedett

Fűtés: kondenzációs gázkazán, hidegburkolatok alatt padlófűtéssel

Extra: erkély, légkondicionáló, riasztó, parabola, kert, kocsibelló, mosokonyha (moso- és szarítogep toronnyal), pince, borhűtő