PA Developments Kft

Nagymező utca (3)

Nagymező utca (3)
VI.kerület
218 m2
4 szoba
3 fürdő
0 garázs
Leírás:

Eladó ingatlan a Nagymező utcában az Andrássy út mellett. Az ingatlan igényesen felújított, és bebútorozott, duplex lakás, tágas terasszal.

Környék: A VI. kerület szívében található a lakás egy klasszikus, műemlék épületben. Az Oktogon, az Andrássy út szomszédságában, a Belváros pezsgő, fiatalos, hangulatos részén. A közelben éttermek, színházak és szórakozóhelyek is találhatóak, csak úgy mint az Opera ház. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen fekszik. A trollibusz megálló a ház előtt található, a kisföldalatti valamint a villamos 5 perces sétával megközelíthetőek. A Westend bevásárló központ alig 10 percre találalható. 

Parkolás: mélygarázsban (50m-re az épülettől)

Lakás: Tágas előszobába érkezünk a lakásba lépve, ahonnan egy vendég mosdó nyílik. Az előszoba az impozáns nappali - konyha - étkező helyiségbe vezet. A konyha teljesen gépesített és felszerelt, a nappali loft hangulatú. A konyha mellett található egy vendég szoba, melyhez zuhanyzós fürdő is tartozik. Az emeletre érkezve galériaszerű közös térből nyílnak a további hálószobák. az alsó szinten található. A főhálóhoz kádas fürdőszoba és gardróbszoba is tartozik. A további két hálószobához egy közös zuhanyzós fürdő tartozik. A lakás teljesen bútorozott, modern, elegáns stílusú beépített bútorok minden szobában kialakításra kerültek. Légkondiziónáló berendezés van minden helyiségen, a lakás riasztóval felszerelt. 

Jelenleg hosszútávra bérbe van adva. 

Méret: 218 m2

Eladási ár: 238,000,000.- HUF ( kb. 763,000 €)